Mijn eigen avontuur

Ik heb HTS Geodesie gestudeerd en heb daarna 18 jaar in dit vakgebied gewerkt bij ingenieursbureaus en een handelsonderneming. Ondanks dat dit mij veel wijsheid en levenservaring heeft opgeleverd was dit niet mijn weg. Achteraf gezien waren de communicatietrainingen de lichtpuntjes. Hier haalde ik energie uit en werd ik blij van.

Ooit, voordat ik een studie had gekozen, heb ik gezegd: ik wil nooit een baan op een kantoor achter een bureau. Dit was aardig naar de achtergrond gezakt maar inmiddels gelukkig weer helemaal toegepast. Naar buiten! Als kind speelde ik ook altijd buiten. Bomen klimmen, hutten bouwen, verdwalertje spelen. Studeren deed ik ook het allerliefst buiten.

Van techniek naar coachen…. Na een aantal omzwervingen werd het me duidelijk: coachen is wat ik wil. Het liefst buiten. En inderdaad, ik ben nog nooit zo enthousiast geweest.

Tijdens mijn opleiding op HBO niveau tot Lifecoach bij het Atma instituut heb ik van elke minuut genoten. Ook de 5 daagse outdoor lifecoach training was een avontuur en heeft mij heel veel handvatten gegeven om jou je eigen antwoorden te laten vinden op jouw loopbaanvragen maar ook relatie issues, stress gerelateerde- en andere levensvragen kunnen op deze manier heel mooi aan de hand genomen worden.

Uiteraard heb ik ook zelf mijn avontuur beleefd. Alles voelt nog steeds als een groot avontuur!

Contact

Heb je zin om dit avontuur met jezelf aan te gaan?

En zou je het fijn vinden als ik je zou helpen jouw weg te vinden?