Mini-Avontuur

Stel je eens voor….

Een driedaagse om tot jezelf te komen, de rust ook echt te voelen, met momenten van bezinning, natuur op snuiven en opgeladen en wellicht geïnspireerd thuiskomen met de geur van een knisperend kampvuurtje in je haren.

  • Een weekend de boel de boel laten
  • Wandelen door de natuur met een onbevooroordeeld luisterend oor naast je
  • Samen een simpele maaltijd koken op een kampvuur
  • Kletsen bij een kampvuur met gelijkgestemden over wat maar ter sprake komt en de volgende ochtend wakker worden met een vogelconcert

Wij, Brenda Boele en Mijke Soesbergen, allebei buitencoach, willen je meenemen op dit mini avontuur. Genieten van de natuur, lekker eten en een goed gesprek. Wij hebben dit al meerdere malen als zeer positief ervaren en willen je hier graag in meenemen zodat je ook kunnen ervaren hoe het is. De rust! De fijne gesprekken! En de energie die dit geeft!

Praktische informatie

De eerstvolgende datum van een mini-avontuur is 11/12/13 september 2020 en is al volgeboekt. Of het inderdaad door kan gaan is nog een beetje onzeker gezien we niet weten hoe de wereld er dan uit ziet. Spannend. Maar vooralsnog gaan we er vanuit dat we kunnen gaan!

Wil je op de op de hoogte gehouden worden en als eerste weten wanneer er weer een nieuw weekend wordt gepland? Of gewoon wat extra informatie wanneer je twijfelt of het iets voor je is? Stuur me dan een mailtje! Bellen kan natuurlijk ook altijd!

Wij zorgen voor een fijne plek om te kamperen, het eten en de drankjes. Uiteraard in een prachtige omgeving in Nederland.

Als je vragen hebt over de uitrusting, laat het ons ook weten.

Kosten: € 385,– (inclusief de campingkosten, al het eten en drinken en onze persoonlijke en professionele begeleiding).

Het avontuur gaat door bij minimaal 4 inschrijvingen.

Contact

Heb je zin om dit avontuur met jezelf aan te gaan?

En zou je het fijn vinden als ik je zou helpen jouw weg te vinden?