Losse Sessies

Heb je vragen over je loopbaan, relaties of gewoon, over het leven? Vraag je je af of je misschien hooggevoelig bent? Wil je er meer over weten en zou je het in je voordeel in willen kunnen zetten?

Ik help je, samen met de natuur, bij het vinden van de antwoorden op vragen als:

  • Hoe krijg ik mijn zelfverzekerdheid terug?
  • Hoe kom ik weer bij mijn gevoel?
  • Wie ben ik, waar sta ik voor, wat vind ik belangrijk?
  • Welk werk past bij mij?
  • Waar krijg ik energie van?
  • Hoe verbeter ik mijn relaties (prive en werk)?
  • etc…..

Om die antwoorden te vinden gaan we naar buiten, de natuur in. De natuur brengt rust en is een prachtige spiegel om jou de inzichten te geven die nodig zijn. Zie ook mijn blog over buitencoachen.

Dit kan hier tussen de weilanden, in het bos, of gewoon in de ’tuin’. Omdat een coachsessie buiten gemiddeld wat langer duurt dan een sessie binnen moet je ongeveer rekening houden met 2 uur. Trek fijne wandelschoenen aan en zo nodig een warme waterdichte jas!

Om verschillende redenen kan binnen een betere optie zijn. Ook dat is prima, die ruimte is er ook. Voor een sessie binnen moet je rekening houden met ongeveer 1,5 uur.

Particulier tarief

Het tarief voor losse sessies die je als particulier volgt is € 75,- per uur, inclusief BTW. Een buitensessie duurt ongeveer 2 uur.

Je kunt ook kiezen voor een pakket van 3 sessies. Dan betaal je €375,- inclusief BTW (dan ben je dus ongeveer 75 euro goedkoper uit dan wanneer je 3 keer een losse sessie betaalt ;-).

Zakelijk tarief

Het zakelijke tarief voor losse sessies is € 100,- per uur, exclusief BTW en eventuele reiskosten.

Contact

Heb je zin om dit avontuur met jezelf aan te gaan?

En zou je het fijn vinden als ik je zou helpen jouw weg te vinden?