Mini-Avontuur

Stel je eens voor….

Een driedaagse om tot jezelf te komen, de rust ook echt te voelen, met momenten van bezinning, natuur op snuiven en opgeladen en wellicht geïnspireerd thuiskomen met de geur van een knisperend kampvuurtje in je haren.

  • Een weekend de boel de boel laten
  • Wandelen door de natuur met een onbevooroordeeld luisterend oor naast je
  • Samen een simpele maaltijd koken op een kampvuur
  • Kletsen bij een kampvuur over wat maar ter sprake komt en de volgende ochtend wakker worden met een vogelconcert

Wij, Brenda Boele en Mijke Soesbergen, allebei wandelcoach, willen je meenemen op dit mini avontuur. Genieten van de natuur, lekker eten en een goed gesprek. Wij hebben dit al meerdere malen als zeer positief ervaren en willen je hier graag in meenemen zodat je ook kunnen ervaren hoe het is. De rust! De fijne gesprekken! En de energie die dit geeft!

Praktische informatie

De eerstvolgende datum van een mini-avontuur is als alles goed gaat (ivm Corona) in september 2020 maar deze zit al helemaal VOL!

Eerstvolgende mogelijkheid zal zijn in november, datum nog niet bekend. En dan daarna weer in het voorjaar van 2021. Heb je interesse? Let me know, dan zet ik je op de lijst en neem ik contact met je op wanneer er een definitieve datum bekend is!!

Neem je (geleende) tentje, matje, slaapzak en wandelschoenen mee. Wij zorgen voor een fijne plek om te kamperen, het eten en de drankjes. Uiteraard in een prachtige omgeving in Nederland.

Als je vragen hebt over de uitrusting, laat het ons weten.

Kosten: € 385,– (inclusief de campingkosten, al het eten en drinken en onze persoonlijk en professionele begeleiding).

Heb je zin om mee te gaan op een mini-avontuur? Neem dan contact met me op via het contactformulier of bel me. Dan krijg je van mij nog wat extra informatie.

Het avontuur gaat door bij minimaal 4 inschrijvingen.