Waarom jezelf zijn?

Wanneer je jezelf kent, van jezelf houdt en uit durft te stralen wie JIJ bent zul je op het gebied van werk en privé  het gevoel hebben dat alles klopt. Je bent in je element, voelt je sterk en gelukkig. Je kunt alles aan. Zelfs de lastige situaties en minder leuke dingen.

Je durft de keuzes te maken die goed voor je zijn waardoor je richting voelt in je leven en je het gevoel hebt jouw leven te leiden in plaats dat van iemand anders.

Door opvoeding, ervaringen, overtuigingen en gedachten zijn veel mensen ver verwijderd geraakt van wie ze werkelijk zijn. Dan leef je eigenlijk wie je denkt dat je bent. Dan kost alles moeite, kost het energie in plaats van dat het energie oplevert. Lijkt er geen vooruitgang te zijn, ben je moe, en waarschijnlijk zelfs een minder prettig persoon dan je eigenlijk zou willen zijn.

Het blijkt best lastig om alleen tot die zelfkennis te komen. Ik kan je hierbij helpen. Door letterlijk en figuurlijk naast je te lopen zodat er beweging komt in dit mooie ontwikkelingsproces.

Hoe ik dit doe?

  • Ik doe dit door echt naar je te luisteren,
  • Door de natuur te gebruiken situaties, gedachtes of keuzes voor je te spiegelen en verhelderen,
  • Door kritische vragen te stellen en
  • Door je opdrachten te geven waardoor je uitgenodigd wordt echt naar jezelf te kijken.

Lijkt dit je wel wat? Naar buiten, op weg naar onder andere plezier in je werk en privé, schijt hebben aan wat anderen vinden, rust in je hoofd, focus en richting? Genieten van complimenten omdat je zo jezelf bent en niet omdat je je in allerlei bochten hebt gewrongen om te voldoen aan de verwachtingen van anderen.

Stuur me een berichtje, dan kijken we samen hoe we hier zo snel mogelijk mee kunnen beginnen.

Groetjes,

Mijke