Tja, en waarom zou je dan juist mij als jouw coach willen? Nou ja om te beginnen omdat het natuurlijk heel leuk en gezellig is om door mij gecoacht te worden. Buiten, in het bos. Wat wil je nog meer 😉 Maar dat is niet genoeg natuurlijk ;-).

Ik heb zelf een bore out gehad, ben hooggevoellig en heb me daar dan ook helemaal in verdiept en die “puntjes van aandacht” die ik benoem op mijn homepage zijn natuurlijk niet zomaar uit de lucht gegrepen ;-).

Hieronder een greep uit de reacties van mensen die door mij gecoacht zijn.

Heb je ondanks dit alles nog steeds twijfels? Een gratis kennismakingsgesprek kan dus altijd he. Schroom niet. Ik ben er voor je om je te helpen stappen te zetten!

Tijdens de coaching sessies heb je mij helpen ontdekken welke rode lijn er door mijn leven loopt. Door deze bewustwording zijn zaken op zijn plek gekomen en is er rust ontstaan. Je luistert, vat samen en stelt de goede vragen. Je beoordeelt en veroordeelt niet, waardoor er geen schroom is om een onderwerp te bespreken. Mijke, dank je wel dat ik deze sessie met je heb mogen doen. Een eye opener.

Volgens mij ben jij een coach die heel goed de verantwoordelijkheid bij de ander kan laten. Iemand echt zijn/haar eigen proces te laten doorlopen. Met jouw aanwezigheid bied je de ander vertrouwen en rust om met zichzelf aan de slag te gaan. Heldere blik heb je en scherpe vragen kun je stellen. Op een respectvolle, integere manier met een ‘no nonsens’ houding.

Ik waardeer Mijke om haar bedachtzaamheid, rust en luisterend vermogen en beveel een gesprek met haar aan!

“Hey Mijke, het gaat goed hier. Heb veel aan die oefening gehad, vind het nog altijd een beetje raar hoe dat gewerkt heeft. Maar er zijn een hoop dingen waar ik me een stuk minder druk om maak, en ook van mijn omgeving reactie op gehad heb. Is erg fijn!!”

Wat een verademing! Buiten in de natuur verheldering krijgen van Mijke, die me met haar deskundigheid weer richting aan mijn leven geeft. Ik ben zelf nog onderweg, maar als je “vast” zit, wil ik je deze coaching van harte aan bevelen. Dank je wel Mijke!

Echt een aanrader! Ben er een aantal keer geweest, goed luisteren oor, goede adviezen in een prettige omgeving. Heb er veel aan gehad. Zou ook zo nodig weer bij haar langs gaan.

Door de wandeling ben je in beweging en dankzij de doeltreffende vragen van Mijke komt er ook in jezelf iets in beweging. Door haar rust, oprechte interesse en liefdevolle aandacht kom je tot jezelf en heb ik mooie nieuwe inzichten mogen ervaren die me sterken om verder te gaan op mijn pad! Dank je wel Mijke!