Wat ik voor je kan doen

Er zijn meerdere mogelijkheden om met je vraag (vragen) aan de slag te gaan.

De meest voor de hand liggende manier is de 1 op 1 sessie persoonlijke (buiten)coaching. Hierbij ga je samen met mij op pad om antwoorden op jouw vragen te vinden. Voor meer informatie klik je op de foto.

Een kampvuursessie is een andere, avontuurlijke, manier om te kijken naar een vraag waar je zelf niet uit komt. Vind je het leuk om met meerdere mensen om het kampvuur te zitten en op deze manier aan jouw persoonlijke ontwikkeling te werken? Dan is dit een toffe optie. Voor meer informatie klik je op de foto.

Een mini-avontuur is een ontspannende en gezellige manier om er even helemaal uit te zijn en tegelijkertijd aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Dit kan, net als bij de 1 op 1 sessies en het kampvuurgesprek gaan over je loopbaan, je relaties (prive en op je werk) en andere levensvragen. Voor meer informatie klik je op de foto.

Mocht je eerst alleen willen wandelen zonder te praten (en ondertussen ontspannen) dan is een stiltewandeling een mooie optie. Wil je hier over meer informatie lees dan mijn blog hierover. Hier staan ook de dagen waarop ik zo’n wandeling begeleid.