mijn Werkwijze

Wat ik belangrijk vind tijdens het coachen is dat jij de ruimte krijgt  om je eigen verantwoordelijkheid te nemen. Jij kiest je pad en ik begeleid het proces.

Ik stel je kritische vragen waardoor het voor jou duidelijk wordt wat jouw pad is.

Dit doe ik heel graag buiten, in de natuur, om verschillende redenen.

  • Het buiten zijn alleen al zorgt voor ontspanning. Rust en Ruimte om na te denken en vooral ook te voelen. Voelen kan soms lastig zijn in het dagelijkse drukke leven maar is zo belangrijk om te weten wat goed voor je is. En waar je gelukkig van wordt.
  • De natuur helpt om zaken helder te gaan zien door bijvoorbeeld de vele metaforen die overal aanwezig zijn.
  • Naast elkaar lopend praat prettiger dan tegen over elkaar zittend
  • Buiten in de natuur kom je geestelijk en lichamelijk in beweging. Er ontstaat ruimte in je hoofd zodat er weer plek is voor verandering.

Om te zien of er een wederzijdse klik is hebben we eerst een kennismakingsgesprek.

Hierin kunnen we ook al in het kort even kijken naar jouw vraag (of vragen) en het doel dat je zou willen behalen.

Zien we het allebei zitten, dan doe ik een voorstel over het aantal sessies en start vanaf dan het echte avontuur :-).

Ik stel je kritische vragen waardoor het voor jou duidelijk wordt wat jouw pad is

“Hey Mijke, het gaat goed hier. Heb veel aan die oefening gehad, vind het nog altijd een beetje raar hoe dat gewerkt heeft. Maar er zijn een hoop dingen waar ik me een stuk minder druk om maak, en ook van mijn omgeving reactie op gehad heb. Is erg fijn!!”

Marieke

Volgens mij ben jij een coach die heel goed de verantwoordelijkheid bij de ander kan laten. Iemand echt zijn/haar eigen proces te laten doorlopen. Met jouw aanwezigheid bied je de ander vertrouwen en rust om met zichzelf aan de slag te gaan. Heldere blik heb je en scherpe vragen kun je stellen. Op een respectvolle, integere manier met een ‘no nonsens’ houding.

Brenda

Tijdens de coaching sessies heb je mij helpen ontdekken welke rode lijn er door mijn leven loopt. Door deze bewustwording zijn zaken op zijn plek gekomen en is er rust ontstaan. Je luistert, vat samen en stelt de goede vragen. Je beoordeelt en veroordeelt niet, waardoor er geen schroom is om een onderwerp te bespreken. Mijke, dank je wel dat ik deze sessie met je heb mogen doen. Een eye opener.

Miranda

Ik waardeer Mijke om haar bedachtzaamheid, rust en luisterend vermogen en beveel een gesprek met haar aan!

Karen

Contact

Heb je zin om dit avontuur met jezelf aan te gaan?

En zou je het fijn vinden als ik je zou helpen jouw weg te vinden?